Депутати Іваничівської райради обрали нового редактора газети «Колос»

15 Грудня 2017, 17:53
2757

15 грудня під час сесії Іваничівської районної ради депутати розглянули питання призначення нового редактора газети «Колос».

«За» запропоновану кандидатуру проголосувало 19 із присутніх на засіданні депутатів, тож керувати колективом із 5 працівників газети з тиражем у 1852 примірники буде Катерина Бонюк, - повідомляє БУГ.

Щоправда, рішення прийняли лише за другим разом, бо за першим забракло голосів. Проте Андрій Бадзюнь на правах голови райради ще раз поставив питання на голосування, закликаючи депутатів добре подумати.

Нагадаємо, що Катерина Бонюк з листопада 2017-го року виконувала обов’язки головного редактора газети «Колос».

Андрій Бадзюнь не поцікавився думкою працівників друкованого ЗМІ щодо нового призначення, утім на цю посаду він представив кандидатуру, яка імпонує постійним читачам газети, – депутатам.

Однак на сесії знайшлися обранці народу, які висловили категорично іншу позицію з даного питання. Наприклад, Микола Холмецький запропонував, приймаючи рішення про обрання редактора, включити кандидатуру відповідального секретаря газети Леона Кондратюка.

Голосуючи за нього, більшість депутатів утрималися.

Під час першого поіменного голосування за Катерину Бонюк свої «за» сказали 16 народних обранців, таким чином рішення не вдалося прийняти. Однак права Андрія Бадзюня як голови райради виправили ситуацію – на повторному голосуванні за Бонюк додалося 3 голоси.

«Майже місяць я виконувала обов’язки головного редактора газети. Довелося працювати нам з верстальником один на один, бо сталося так, що частина колективу пішла на лікарняне. Роботи було багато, але ми впоралися – 5 номерів газети вийшли на доволі високому рівні», – сказала під час виступу новопризначений редактор.

Депутати ставили запитання Катерині Бонюк і давали поради, як збільшити передплату районки. Зійшлися на тому, що головним «суддею» газети має бути читач. Андрій Бадзюнь відзначив, що як і раніше (з часу його призначення головою РДА) змушувати виписувати газету ніхто не буде.





 

Коментарі
15 Грудня 2017, 23:39
ПРАЦЮВАЛА майже місяць ОДНА -- однісінька ! ОТЖЕ , стара гвардія хотіла завалити молоду колегу .... НЕГАРНО ТАК ВЧИНЯТИ ! ( а газету цю треба робити цікавішу )=== беру інколи іі в руки .<br/>(
16 Грудня 2017, 00:00
чого нічого не написали про освіту новоі редакторки , звідки родом ,де школу закінчила ...........
Коментар
16/04/2024 Понеділок
15.04.2024