Поромівська ОТГ: майбутні випускники думали над вибором майбутньої професії

13 Грудня 2017, 12:44
2107

Для учнів Поромівської загальноосвітньої школи був проведений «Ярмарок вакансій».

Фахівці Іваничівського районного центру зайнятості організували даний захід для учнів випускних 9-х - 11-х класів, - повідомляє Алла Мадяр, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Іваничівського районного центру зайнятості..

Представники навчальних закладів мали можливість зацікавити учнів інформацією щодо подальшого навчання. Хочеться відмітити Луцький національний технічний університет, який не тільки цікаво, але й з використанням презентаційних слайдів, доступно та зрозуміло для випускників презентував свої спеціальності та факультети.

Профорієнтатор Іваничівського районного центру зайнятості ознайомила присутню учнівську молодь з тестовими методиками,які визначають приналежність до певного виду професій. Наголошуючи, що саме вибір професії, а згодом навчального закладу впливає на все подальше життя людини і в даному випадку не можна покладатися на випадковість. Потрібно чітко зорієнтуватися аби досягнути успіху і бути потрібним на ринку праці. Учасникам ярмарки було запропоновано інформаційну продукцію буклети та листівки. 




 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024